Consulting

Acceleratorul Innovators for Children 2023 face înscrieri!! Soluții tech destinate copiilor accelerator 2023

Acum startup-urile din România se pot înscrie la un program de accelerare pentru dezvoltarea și implementarea soluțiilor tehnologice care ajută la îmbunătățirea vieților copiilor, dar și a tinerilor.

Acceleratorul Innovators for Children 2023 caută startup-uri, ONG-uri și antreprenori sociali din România ce dezvoltă, cu ajutorul tehnologiei, soluții pentru educația, sănătatea și bunăstarea copiilor și adolescenților care au vârsta cuprinsă între 0-18 ani. Acesta se desfășoară în perioada 28 august – 20 octombrie.

Înscrierile se fac până pe data de 4 august https://innovatorsforchildren.org/ .

Startup-urile selectate în program vor beneficia de următoarele:

-mentora;

-consultanț;

-suport financiar;

-acces la o rețea de experți;

-parteneri;

-organizații relevante din domeniu (proiectele finaliste vor avea șansa de a accesa o finanțare nerambursabilă.)

Participanții vor trece printr-un proces de accelerare de două luni pentru dezvoltarea, implementarea și scalarea soluțiilor lor.

De reținut că proiectele pot fi în diferite stadii de dezvoltare, de la idei și prototipuri până la soluții deja disponibile pe piață, de maximum 1 an. Sunt căutate în special soluții tehnologice scalabile.

După încheierea înscrierilor și a procesului de selecție, 10-15 proiecte inovatoare vor fi alese de juriu pentru participarea în program.

Programul se va încheia cu evenimentul public Pitch Day.

Participanții vor prezenta soluțiile și evoluția din program în fața publicului, juriului, investitorilor.

Va fi ales un câștigător care va primi o finanțare de 5000 EUR.

Cei interesați pot afla mai multe despre ediția curentă a acceleratorului organizat de Impact Hub Bucharest la webinarul „Provocări și soluții pentru copii și adolescenți”, acesta va avea loc pe 18 iulie. 

Prima ediție Innovators for Children a avut loc în 2019.

!!În cele patru ediții organizate până în prezent, 15 proiecte desemnate câștigătoare au fost susținute prin resursele programului și au primit o finanțare totală de 251.000 EUR. În total, 44 de startup-uri au trecut prin accelerator, beneficiind de peste 200 de ore de mentorat și training.

 

SURSA Innovators for Children

Tags: afaceri bani europeni consulntanta consulting finantare nerambursabila proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.