Echipa

Daniela Stanciu

Consultant
Daniela vine cu o experiență solida in domeniul administratiei publice centrale si in domeniul managementului de proiect. Dupa ce a activat in administratia publica, a facut trecerea spre partea privata, activand in domeniul consultantei de business si cel al fodurilor europene. În prezent este Manager Executiv și partener in cadrul Agentiei de Consultanta Provest. A absolvit Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri, SNSPA, Master in Comunicare si Relatii Publice in Afaceri, momentan fiind Doctorand in cadrul Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Marketing. Este Manager de proiect, Expert Formator, Expert in Antreprenoriat. De-a lungul carierei, a elaborat, implementat și decontat peste 250 proiecte cu finanțare nerambursabilă națională și fonduri europene în domenii diverse de activitate: servicii, productie, comert, industrie alimentară, IT, sanitate, agricultură.

Alexandra Licu

Consultant
Alexandra contribuie cu succes la partea de consultanta și asistenţă în identificarea programelor şi a surselor de finanţare europene si guvernamentale, în elaborarea proiectelor și implementarea acestora.

David Ana-Maria

Consultant
Ana detine experienta in accesarea fondurilor nerambursabile oferind soluții integrate in dezvoltarea afacerilor. Este responsabila in cadrul companiei, pe langa consultanta, si de partea de elaborare a cererilor de finantare.

Patachia Andrei

Consultant
Andrei este specialist in accesarea de fonduri europene cu o experienta vasta in stabilirea eligibilitatii pentru toate domeniile de interes, oferind consultanta si asistenta in antreprenoriat si dezvoltarea afacerilor.

Razvan Stanciu

Avocat
Razvan este Avocat de profesie si partener in cadrul Agentiei de Consultanta Provest. Pe langa cariera in domeniul juridic, detine experienta in antreprenoriat de peste 15 ani. Este specializat in Dreptul Afacerilor, Drept Comercial, Protectia Datelor si Dreptul Muncii.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.