Echipa

Daniela Stanciu

Consultant
Daniela vine cu o experiență solida in domeniul administratiei publice centrale si in domeniul managementului de proiect. Dupa ce a activat in administratia publica, a facut trecerea spre partea privata, activand in domeniul consultantei de business si cel al fodurilor europene. În prezent este Manager Executiv și partener in cadrul Agentiei de Consultanta Provest. A absolvit Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri, SNSPA, Master in Comunicare si Relatii Publice in Afaceri, momentan fiind Doctorand in cadrul Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Marketing. Este Manager de proiect, Expert Formator, Expert in Antreprenoriat. De-a lungul carierei, a elaborat, implementat și decontat peste 250 proiecte cu finanțare nerambursabilă națională și fonduri europene în domenii diverse de activitate: servicii, productie, comert, industrie alimentară, IT, sanitate, agricultură.

Razvan Stanciu

Avocat
Razvan este Avocat de profesie si partener in cadrul Agentiei de Consultanta Provest. Pe langa cariera in domeniul juridic, detine experienta in antreprenoriat de peste 15 ani. Este specializat in Dreptul Afacerilor, Drept Comercial, Protectia Datelor si Dreptul Muncii.

Bianca Piloiu

Consultant
Bianca detine experienta in accesarea fondurilor nerambursabile pe mai toate domeniile de interes. Este responsabila in cadrul companiei, pe langa consultanta, si de partea de Responsabilitate Sociala.

Alexandra Licu

Consultant
Alexandra este noua in echipa ProVest. Este pasionata de domeniul Fondurilor Europene si are expertiza in accesarea fondurilor pentru IMM-uri si in achizitii publice.

Alexandra Hebean

HR Specialist
Ale este HR Specialist si expert in fonduri europene. Contribuie cu succes la partea de consultanta privind accesarea fondurilor de dezvoltare a resurselor umane si a sectorului Non-Guvernamental.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.