PROVEST- POC 411

Fonduri Europene
Comerț- Servicii 2023

PROVEST Vrei să dezvolți o afacere? Sună acum sau completează formularul și te contactăm noi. Sună Acum Completează formular
 Afacerea ta are nevoie de susținere financiară pentru a fi prosperă.

Obține finanțare și cucerește sectorul de comerț și servicii

COMERȚ SERVICII 2023

Avantajele finanțării

Finanțare nerambursabilă

Odată accesați, banii obținuți nu trebuie restituiți. Finanțarea nerambursabilă reprezintă astfel o resursă extraordinară pentru orice tip de afacere. Iți permite să-ți inițiezi un business și să îl dezvolți rapid și în siguranță.

Dezvoltare

Programul reprezintă o oportunitate de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă. Accesând această finanțare se face un pas considerabil către digitalizare și creșterea capacității de promovare și comerț on-line.

Libertate în investiții

Ai libertate mare în ceea ce privește cheltuirea bugetului. Atât timp cât banii sunt cheltuiți în direcțiile de dezvoltare impuse prin program, ai libertate să alegi cum și ce buget aloci dezvoltării afacerii tale. Iar noi te putem ghida în acest sens.

PROVEST

Contactează-ne

Află gratuit dacă ideea ta de afacere este eligibilă pentru finanțare. Sună acum sau completează formularul și te contactăm noi.

Provest

Cum te putem ajuta

Îți analizăm gratuit ideea de afacere și planurile de dezvoltare pentru a afla dacă ești eligibil pentru această finanțare. În plus, te putem ajuta cu elaborarea și depunerea la timp a actelor necesare obținerii finanțării. Fiind o finanțare care necesită documentație complexă, ai nevoie de un partener cu experiență și rezultate excelente în domeniu.

PROVEST POC 411

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

PROVEST

Clienții noștri apreciază la noi

Seriozitate

Profesionalism

Promptitudine

Suport constant

PROVEST

Completează formularul

Te sunăm noi pentru a-ți analiza GRATUIT afacerea și eligibilitatea pentru această finanțare.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.