Compania noastra

DESPRE NOI

Compania noastra

Va prezentam cateva amanunte despre PRO VEST.

Agentia de Consultanta ProVest este o companie specializata în accesarea fondurilor nerambursabile in toate domeniile de interes si oferă o gama larga de servicii de consultanta în business. Prin serviciile sale, ProVest oferă clienților săi servicii complete de elaborare, implementare, decontare a cheltuielilor și monitorizare a proiectelor cu finanțare nerambursabilă atat de la Uniunea Europeană, cat și de la Guvernul României.

Provest a fost infiintata in anul 2019, de o echipa cu experienta în domeniul finantarilor incepand cu anul 2008. De asemenea, membrii fondatori ai societății detin experienta aplicata în managementul proiectelor, in domeniul juridic, in cel al achizitiilor publice si în domeniul formarii. Expertiza Agentiei este completata de colaboratorii nostri, specializati in urmatoarele servicii: consultanta juridica, punând la dispoziția clientilor servicii complete ce țin de dreptul afacerilor, drept comercial si protecția datelor, dreptul muncii, resurse umane, contabilitate si fiscalitate.

Agenția de consultanta ProVest aplica un model nou de antreprenoriat “Business Social Orientated”, fiind o afacere responsabila social, care promovează activ dezvoltarea durabila a comunității din care face parte. Misiunea companiei este de a veni în sprijinul tinerilor care doresc sa facă antreprenoriat sau doresc sa acceseze fonduri nerambursabile, insa nu detin informațiile necesare. Agentia promovează parteneriate cu mediul privat, cu cel non-guvernamental si cu reprezentanți ai administrației publice cu scopul de a dezvolta comunitatea si bunăstarea cetățenilor.

Prin urmare, Agenția de Consultanta Provest oferă consiliere gratuita tinerilor care doresc sa demareze o afacere, consiliere gratuita privind modul de accesare a fondurilor europene, consiliere privind înființarea de entități non-guvernamentale cu scopul de a accesa finantari nerambursabile, consultanță in afaceri, protecția mediului, project management, six sigma, informatii utile privind cursuri, traininguri, workshop-uri.

In aceeași măsură, 1% din profitul Agenției merge către un fond instituit cu scopul de a acorda sprijin financiar ideilor de afaceri sustenabile.

Echipa noastra

Membrii Pro Vest

Acestia suntem noi. Echipa ta de incredere.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.