Consulting

NOU! Se fac înscrieri, iar startup-urile românești pot participa gratuit la BASF Innovation Hub 2023 (concurs de tehnologii curate și agricultură sustenabilă)

Soluțiile care inovează și startup-urile din România se pot înscrie la un concurs organizat de gigantul german BASF!!

Despre raticiparea la BASF Innovation Hub 2023, aceasta este gratuită, iar ideile înscrise trebuie să contribuie cu soluții clare în domeniul tranziției verzi și digitale.

Vă puteți înscrie aici https://www.join-innovationhub.com/ până la data de 29 septembrie 00:00.

Condiție de participare: membrii startup-ului sau inovatorii individuali să aibă vârsta de peste 18 ani.

BASF Innovation Hub 2023, este organizat în parteneriat cu AHK România și se concentrează pe tehnologii curate, precum Cleantech, circularitate și agricultură sustenabilă- Farm to Fork.

Împreună cu cei din Bulgaria și Grecia, participanții din România își vor prezenta ideile, iar doi câștigători se vor califica automat în marea finală, unde își vor prezenta din nou ideile, împreună cu ceilalți câștigători din 11 țări din Europa Centrală și de Sud-Est.

Câștigătorul marii finale va beneficia de un premiu în valoare de 5.000 de euro brut!!

„BASF Innovation Hub este o platformă și o competiție constructivă, care încurajează, sprijină și motivează inovatorii promițători să dezvolte soluții care să facă și mai rapid drumul către un viitor sustenabil. Este un pas în efortul comun de a reduce poluarea și a frâna schimbările climatice, prin sprijinirea celor ce pot aduce plusvaloare tehnologiilor verzi și agriculturii sustenabile. Salutăm implicarea companiilor care au capacitatea și expertiza de a descoperi idei inovatoare și de a le transforma în proiecte”, a declarat Directorul general al AHK România, Sebastian Metz.

 

 

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consulting finantare nerambursabila fonduri fonduri europene sprijin financiar

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene