Consulting

Lansarea sesiunii de înscriere în cadrul Programului vizând educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului

Administrația Fondului pentru Mediu anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, organizarea sesiunii de depunere a dosarelor de finanțare în cadrul Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului în perioada 03.04.2023, ora 10:00 – 03.05.2023, ora 23:59.

Solicitanții eligibili ai acestui program sunt organizațiile neguvernamentale, iar bugetul alocat este în valoare de 150 de milioane de lei.

Finanțarea în cadrul programului se acordă în valoare 100% eligibilă, iar suma maximă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 500.000 lei.

În cadrul unei sesiuni de finanțare, un solicitant ONG poate depune două proiecte în calitate de lider de parteneriat, respectiv, în cadrul unei sesiuni de finanțare, un solicitant ONG poate avea calitatea de partener în cadrul a cel mult două proiecte.

Sursa: AFM.

Tags: consultanta finantare nerambursabila finantari fonduri fonduri europene mediu

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.