Consulting

Ghidul solicitantului „Construirea și dezvoltarea unei rețele pilot de școli verzi” – PNRR

A fost lansat în consultare publică ghidul solicitantului „Construirea și dezvoltarea unei rețele pilot de școli verzi” , apel finanțat prin PNRR.

Prin intermediul acestui apel, Unitățile Administrativ Teritoriale pot obține fonduri atât pentru reabilitarea unităților de învățământ existente, cât și pentru construirea unor noi unități, în vederea dobândirii statutului de „școală verde”.

Alocarea financiară prezintă o valoare totală de 225.000.960 de euro, distribuită astfel:

  • în cadrul subcomponentei I, REABILITARE ENERGETICĂ, se urmărește reabilitarea unităților pentru a le încadra în categoria școlilor verzi, fiind vizată o suprafață totală de 300.000 m2, iar valoarea totală a investiției va fi de 150.000.000 euro.
  • în cadrul subcomponentei II, CONSTRUCȚII NOI, se urmărește construcția unităților care vor intra în rețeaua școlilor verzi, fiind vizată o suprafață totală de 46.400 m2, iar valoarea totală a investiției va fi de 75.000.960 de euro.

Solicitanții eligibili vor fi reprezentați de toate tipurile de UAT (comune, orașe, municipii, sectoare ale Municipiului București și județe.

Sursa: ADR CENTRU.

Tags: consultanta finantari fonduri fonduri europene fonduri nerambursabile

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene