Consulting

O NOUĂ AMÂNARE A ROMÂNIEI PENTRU PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ (PNRR)?

Conform unor declarații făcute de Alexandru Nazare, fostul Ministru al Finanțelor, Guvernul ar fi solicitat Comisiei Europene încă o amânare pentru Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Însă, dl. Cristian Ghinea, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene îl contrazice spunând că termenul final fusese stabilit pentru luna septembrie și deasemenea acesta a declarat că în luna noiembrie 2021, România va primi 1,3 miliarde de euro.

 

”Am văzut declarația domnului Nazare, este greșit informat. Am cerut o singură amânare, pe o singură lună, care se calculează așa: am depus PNRR la 31 mai. Pe regulamentul european sunt 2 luni de evaluare, asta înseamnă iunie-iulie. Luna august comisia are concediu, nu lucrează. Luna suplimentară este luna septembrie, în care vom avea răspunsul final pe PNRR. Deci nu există două amânări sau o nouă amânare, a fost una singură. Este o neînțelegere din partea domnului Nazare. În noiembrie va intra o finanțare de 1,3 miliarde de euro”, a declarat Ministrul Investițiilor și Proiectelor, Cristian Ghinea.

 

Reamintim că sinteza prezentată de MIPE la data de 26 mai este următoarea:


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

AGENTIA DE CONSULTANTA PROVEST S.R.L
Municipiul Reșița, stradă Petru Maior nr 2, Spațiu administrativ nr 421, județul Caraș-Severin
CUI 41646670

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.