Consulting

MĂSURA 3 – Granturi pentru investiții: A fost anunțată lansarea acestora la sfârșitul lunii noiembrie/început de decembrie.

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Liviu Rogojinaru, a declarat noi informații cu privire la măsură 3 – granturi pentru investiții.

 

Conform informațiilor oferite de către secretarul de stat, MEEMA se regăsesc următoarele măsuri:

  • Lansarea sesiunii de înscriere la sfârșitul lunii noiembrie/începutul lunii decembrie:
  • Analiza celor două grile de punctaj (cea din OUG 130/2020 sau cea din legea nr.220/2020, care modifică OUG 130), v-a stabili care dintre ele va fi folosită pentru granturile de investiții;
  • Intenționează să publice săptămâna viitoare procedura finală pentru granturile de investiții.

„Măsura 3 va fi lansată fie în ultima săptămână din noiembrie, fie în prima săptămână din decembrie. Este în curs de analiză varianta pe care vom merge. În cel mai scurt timp, se trimite notificarea la Comisia Europeană, pentru a veni un răspuns în a doua jumătate a lunii noiembrie. Intenționăm să publicăm săptămâna viitoare procedura finală pentru Măsura 3, dar este în funcție de răspunsurile pe care le vom primi de la Comisia Europeană”, a declarat Liviu Rogojinaru.

 

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consulntanta consulting fonduri europene funds. finantare nerambursabila granturi granturi investii investitii masura 3 proiecte europene sprijin financiar

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene