Consulting

Documentele necesare procedurii de implementare a microgranturilor pentru IMM au fost publicate în consultare!

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri A Publicat în consultare PROIECTUL Procedurii de implementare a măsurii “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

 

Obiectivul măsurii

Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă.

 

In data de 16 septembrie 2020, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a publicat următoarele documente aferente procedurii de implementare a microgranturilor:

  • Anexa 1 Formular inscriereM1
  • Anexa 2 Contract de finantareM1
  • Anexa 3 AdeverintaCMIPFAcovid
  • Anexa 4 lista aimmaipe
  • Anexa 5 Declaratie IMM
  • Anexa 6 Calcul intreprinderi
  • Anexa 7 Declaratie ajutor de stat          
  • Anexa 8 Raport de progresM1
  • Anexa-9-ModelImputernicireM1

 

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CU PRIVIRE LA CONSULTAREA DOCUMENTELOR SI LA OBȚINEREA DE FINANȚĂRI NERAMBURSABILE, ACCESAȚI RUBRICA DE CONTACT ȘI VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE !


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.