Consulting

Platforma pentru obținerea granturilor în valoare de 1 miliard de euro este operațională!

A devenit disponibilă platforma prin care  IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile și cabinetele medicale individuale vor putea obține fonduri europene nerambrusabile, cu valori cuprinse între 2.000 și 200.000 de euro, sprijin acordat în contextul crizei provocate de virusul COVID-19 prin intermediul programelor operaționale “microgranturi, granturi pentru capital de lucru și granturi pentru investiții”.

 

Începând de astăzi, 15.09.2020, ora 10.00, a devenit activă etapa premergătoare lansării celor trei măsuri de sprijin. În această etapă toți aplicanții interesați de oricare din cele trei măsuri de sprijin vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanților legali/împuterniciți, precum și datele persoanelor juridice.

 

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CU PRIVIRE LA OBȚINEREA DE FINANȚĂRI NERAMBURSABILE, ACCESAȚI RUBRICA DE CONTACT ȘI VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE !

 

SFATURI UTILE PENTRU ETAPELE VIITOARE:

  • APLICANȚII TREBUIE SĂ AIBĂ DEPUSE TOATE SITUAȚIILE FINANCIARE AFERENTE ANULUI 2019!
  • APLICANȚII SĂ VERIFICE AUTORIZAREA CODURILOR CAEN PE CARE VOR APLICA!
  • REAMINTIM APLICANȚILOR CĂ ASTĂZI, 15.09.2020, PÂNĂ LA ORA 23.59, ESTE DISPONIBILĂ APLICAȚIA DE ELIBERARE A CERTIFICATELOR DE URGENȚĂ EMISE DE CĂTRE MINISTERUL ECONOMIEI, ENERGIEI ȘI MEDIULUI DE AFACERI PE SITE-UL prevenire.gov.ro .

 

 

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consulntanta consulting fonduri europene funds. finantare nerambursabila granturi investitii proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.