Consulting

Statul oferă garanții pentru echipamente și utilaje obținute în leasing

IMM-urile din România au posibilitatea să-și achiziționeze
echipamente și utilaje în leasing, cu garanții oferite

de stat, după ce Guvernul a adoptat, o nouă formă a

programului IMM Leasing.

 

  • Buget :

Valoarea finanțărilor din program este de maximum 5.000.000 lei. Garanția oferită de stat este de 80 % pentru achiziția echipamentelor IT, și 60% pentru utilaje sau vehicule de transport marfă sau persoane.

  • Obiectiv: 

Programul IMM Lesing oferă antreprenorilor garanții pentru credite, companiile putând să își achiziționeze pentru desfășurarea activității echipamente și utilaje noi sau second hand într-un mod mai simplu și mai eficient.

Rambursare:
IMM Leasing se poate rambursa în decurs de 5 ani de zile, cu un avans de 0 %,  iar modalitățile de restituire vor fi stabilite de finanțatori, conform normelor interne ale acestora.

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consulntanta consulting fonduri europene funds. finantare nerambursabila granturi investitii proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.