Consulting

Fonduri noi de investiții, pentru start-up-uri IT europene.

Start-up-urile IT europene pot dobandi noi finanțări de capital de risc, printr-un fond de investiții lansat miercuri, în Germania, potrivit presei internaționale.

  • Buget
    Finanțări de până la 1,5 milioane Euro pentru fiecare start-up

  • Obiectiv
    Alternativa de a descoperi, a investi și a susține noua generație de firme tech.

Noul fond lansat de firma de investiții La Famiglia VC are o valoare de 50 de milioane de euro și caută startup-uri europene cu tehnologii business-to-business (B2B) în principal în domenii ca:

  • logistică și aprovizionare,
  • tehnologie industrială,
  • asigurări.

 

Printre investitorii care contribuie la La Famiglia Fund II se numără miliardarul suedez Niklas Zennström (cofonator al Skype), membri ai unor familii de industriași, ca Mittal și Swarovski, precum și acționari ai unor branduri ca Adidas și Valentino.

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consulntanta consulting fonduri europene funds. finantare nerambursabila granturi investitii proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.