Consulting

Apelul Accelerating CCS Technologies

Status: Activ
Buget: 500.000 EUR
Termen limită: 10 noiembrie 2020

Obiective:
• Facilitarea cercetării, dezvoltării și inovării în domeniul captării și stocării CO2;
• Stimularea dezvoltării proiectelor care vizează accelerea și maturizarea tehnologiei CCS.

Intenția ACT este de a facilita dezvoltarea CCUS prin accelerarea și maturizarea tehnologiei CCUS prin finanțarea orientată a activităților de inovare și de cercetare.

Depunerea și evaluarea se vor face în două etape (pre-propuneri și propuneri finale). Consorțiile pre-propunerilor câștigătoare vor fi invitate să depună propunerea finală de proiect. Instituțiile care aplică pentru finanțare trebuie să fie eligibile conform regulilor naționale de finanțare ale țărilor din care fac parte.

Pot participa parteneri de tipul:

  • companii (IMM-uri, întreprinderi mari),
  • organizații de cercetare (institute de cercetare, universități etc.).

Proiectele de succes vor facilita apariția CCUS în sectoarele energetice și industriale. Ambiția ACT de accelerare a timpului de introducere pe piață pentru tehnologia CCUS va necesita implicarea industrială în activități de cercetare și inovare. Prin urmare, propunerile de proiect care sunt conduse de partenerii industriali sunt deosebit de binevenite.

 

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consulntanta consulting fonduri europene funds. finantare nerambursabila granturi investitii proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.