Consulting

Sprijin pentru întreprinderi nou-înființate inovatoare în valoare de până la 1.500.000 euro – zona Nord Vest

Prezentul apel de proiecte este organizat în cadrul Priorității 1 – O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice din cadrul Programului Regional Nord – Vest,  Obiectivul de Politica 1 al UE – O Europă mai competitivă și mai inteligentă, prin promovarea unei transformări economice inovatoare și inteligente și a conectivității TIC regionale. Astfel, prin Intervenția 112 se acorda sprijin pentru întreprinderi nou-înființate urmărind dezvoltarea și sporirea capacităților de cercetare și inovare și adoptarea tehnologiilor avansate, respectiv intensificarea creșterii durabile și a competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive.

  Zonele geografice vizate de apelul de proiecte:

  • Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare și Maramureș.

  Perioadă Depunere Proiecte:

  • 27 august 2023, ora 10:00 – 26 februarie 2024, ora 10:00.


Obiectiv:

Obiectivul prezentei scheme îl reprezintă sprijinirea întreprinderilor nou-înființate inovatoare pentru valorificarea unor rezultate, cunoștințe ori tehnologii inovatoare, prin activități de cercetare dezvoltare spre introducerea în producție sau spre prestare în piață a serviciilor aferente rezultatelor de cercetare.

Buget:

  • Bugetul total al apelului de proiecte este de 764.706 euro (din care 85% sunt fonduri europene și 15% de la bugetul de stat).
  • Pentru cheltuielile eligibile finanțate în cadrul acestui apel de proiecte intensitatea ajutorului de minimis este de 100%.

Valoarea sprijinului financiar alocat / per beneficiar:

  • Minimum 200.001 Euro;
  • Maximum 1.500.000 Euro.

 

Pentru informații suplimentare privind activitățile eligibile și condițiile de accesare ne puteți contacta pe adresa de e-mail: contact@pro-vest.ro  sau la numărul de telefon: +40 757 931 688

Sursa: ADR Nord Vest

 

Tags: adr adr nord vest ajutor stat apel de proiecte bani bani europeni finantare finantare nerambursabila finantari funds. finantare nerambursabila PNRR proiecte europene schema de ajutor scheme de ajutor start-up

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.