Consulting

Programul Sănătate 2021-2027

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat lansarea calendarului estimativ al apelurilor de proiecte pentru Programul Sănătate 2021-2027.

În decursul anului 2023, urmează a fi lansate 4 apeluri adresate mediului privat, după cum urmează:

  • Proiecte care vizează soluții de cercetare cu aplicabilitate în domeniul medical – mecanism competitiv; Sprijin pentru proiecte în domeniul susținerii dezvoltării ș testării de tehnologii inovative/avansate cu aplicabilitate în domeniul clinic, unde beneficiarii eligibili vor fi IMM/ întreprinderile mari.
  • Proiecte care vizează soluții de cercetare cu aplicabilitate în domeniul medical – mecanism competitiv; Sprijin pentru întreprinderile inovatoare pentru creșterea investițiilor în noile tehnologii și în inovare, a creșterii performanței și a calității în CDI, unde beneficiarii eligibili vor fi Start-up-urile/ spin-off-urile și întreprinderile nou înființate inovatoare.
  • Proiecte care vizează soluții de cercetare cu aplicabilitate în domeniul medical – mecanism competitiv; Integrarea ecosistemului național CDI în Spațiul de Cercetare European şi internațional, unde beneficiarii eligibili vor fi  IMM-uri, întreprinderi, întreprinderi inovatoare, inclusiv organizații publice de cercetare și parteneriate cu entități din sectorul privat.
  • Îmbunătățirea accesibilității și eficacității rețelei de medicină școlară, inclusiv a celei de sănătate orală, unde beneficiarii eligibili vor fi IMM-uri, întreprinderi, întreprinderi inovatoare, inclusiv organizații publice de cercetare și parteneriate cu entități din sectorul privat.

 

Sursa: MIPE. 

Tags: consultanta finantare nerambursabila finantari fonduri fonduri europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene