Consulting

Programul regional Sud-Est – Eficiența Energetică – Clădiri Publice

În data de 16.03.2023 a fost lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru apelul de Îmbunătățire a eficienței energetice a clădirilor publice (inclusiv a celor cu statut de monument istoric) și a clădirilor rezidențiale în funcție de potențialul de reducere a consumului, respectiv reducerea emisiilor de carbon, inclusiv consolidarea acestora în funcție de riscurile de identificare (inclusiv seismice), Operațiunea B – Sprijinirea eficienței energetice în clădiri publice, inclusiv a celor cu statut de monument istoric.

Pentru apelul PRSE/2.1/B/1/2023, unde bugetul este în valoare totală de 56.541.177 euro, beneficiarii eligibili se încadrează în următoarele categorii:

  • Autoritățile publice centrale;
  • Autoritățile și instituțiile publice locale;
  • Instituții de învățământ de stat;
  • Consorțiile administrative
  • Asociațiile de Dezvoltare intercomunitară;
  • Parteneriatele între entitățile anterior menționate;

Apelul PRSE/2.1/B/1/ITI/2023 reprezintă alocarea financiară dedicată zonei de investiție Teritorială Integrată Delta Dunării, cu un buget total în valoare de 14.105.882 euro.

 

Sursa: ADRSE.

Tags: consultanta finantare nerambursabila finantari fonduri fonduri europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.