Consulting

Au mai rămas doar 3 zile pentru perioada de înscrieri în cadrul finanțărilor „Femeia Antreprenor” 2022!

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat ieri, 26.09.2022, faptul că antreprenoarele care doresc să obțină o finanțare de până la 200.000 lei mai au la dispoziție doar 3 zile pentru a se înscrie în cadrul programului „Femeia Antreprenor – 2022”. Termenul limită este 30 septembrie, ora 20:00.

„Antreprenoriatul românesc s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Cu toate acestea, putem constata că, deşi numărul afacerilor înfiinţate de către femei este în creștere, încă există diferențe semnificative comparativ cu afacerile fondate de bărbați. Astfel, prin programul de finanţare «Femeia Antreprenor» dorim să încurajăm egalitatea de șanse în mediul antreprenorial și să diminuăm decalajul dintre femeile și bărbații antreprenori”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului.

Înscrierile se fac exclusiv online, în cadrul aplicației IMM Recover (granturi.imm.gov.ro), în secțiunea Programe Naționale.

Sursa: MAT

Tags: femeia anteprenor finantare

D R

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.