Consulting

Noi instrucțiuni pentru prelungirea perioadei de implementare a proiectelor POR

Conform autorității de management POR a fost emisă Instrucțiunea 194/23.05.2022 privind acordul MDLPA pentru prelungirea perioadei de implementare a proiectelor pentru care s-au inițiat/se inițiază în MYSMIS, până la sfârșitul duratei de implementare, solicitări de încheiere a unor acte adiționale de prelungire care se consideră dat prin această instrucțiune, a transmis Agenția de Dezvoltare Regională Centru.

Documentul vizează  acțiunile  autorității de management/ organismului intermediar de sprijin pentru proiecte (simplificarea demersurilor aferente derulării contractelor de finanțare, în scopul flexibilizării managementului implementării proiectelor – prelungirea perioadei de implementare prin Instrucțiune).

Prin emiterea Instrucțiunii Acordul MDLPA pentru prelungirea perioadei de implementare a proiectelor pentru care s-au inițiat/se inițiază în MYSMIS, până la sfârșitul duratei de implementare, solicitări de încheiere a unor acte adiționale de prelungire, se consideră dat.

Pentru fiecare proiect, prelungirea duratei de implementare în condițiile prezentului articol poate fi acordată până cel târziu la data de 28.02.2023, dar în limita aplicabilă Priorității de Investiție aferente proiectului în speță.

Pentru prezentul document fac obiectul aplicării art. precedent solicitările care respectă condițiile de mai sus și pentru care nu s-a semnat actul adițional de prelungire a duratei inițiat în MYSMIS.

 

Sursa: ADR Centru

Tags: bani europeni fonduri europene fonduri nerambursabile POR

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene