Consulting

Programului Interreg NEXT Bazinul Mării Negre 2021-2027: versiune finală aprobată

În cadrul întâlnirii Comitetului Comun de Programare, reprezentanții statelor participante în Programul Interreg NEXT Bazinul Mării Negre și ai Comisiei Europene au agreat versiunea finală a Programului, aferent perioadei de programare 2021-2027. Conform Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației întâlnirea s-a desfășurat în format virtual în data de 10 mai 2020.

În calitate de reprezentanți se numără: Armenia, Bulgaria, Georgia, Grecia, Rep. Moldova, România, Turcia și Ucraina

Versiunea finală a Programului a fost elaborată în baza concluziilor consultării publice derulate cu actorii interesați din statele participante în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022 și a recomandărilor primite din partea Comisiei Europene în cadrul consultărilor informale.

În cadrul reuniunii a fost discutată și aprobată versiunea finală a metodologiei pentru stabilirea indicatorilor la nivel de Program, dezvoltată ca urmare a recomandărilor primite din partea Comisiei Europene în cadrul consultărilor informale.

Conform MDLPA a fost agreată transmiterea oficială a documentelor către Comisia Europeană (după parcurgerea etapelor de aprobare la nivelul Guvernelor și instituțiilor responsabile din statele participante), precum şi mandatarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, să opereze eventuale modificări ale documentelor în cadrul consultărilor oficiale și negocierilor cu Comisia Europeană.

 

Sursa: MDLPA

Tags: bani europeni fonduri europene programare 2021-2027

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene