Consulting

Consultare publică pentru POR Sud-Vest Oltenia 2021 – 2027

Agenția  pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a anunțat transmiterea către Ministerul de Investiții și Proiecte Europene a unei noi versiuni pentru POR Sud-Vest Oltenia aferentă perioadei 2021-2027.

 

Programul Operațional Regional (POR) Sud-Vest 2021-2027 este un document strategic de programare și principalul instrument de finanțare pentru proiectele de dezvoltare ale regiunii, adresându-se atât autorităților publice, cât și mediului privat, în vederea creșterii calității vieții în regiune.

Valoare acordată  de peste 1,2 Mld de Euro din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR) si bugetul de stat vor fi alocati pentru investitii in Regiunea Sud-Vest Oltenia.

În perioada 2021-2027, POR Sud-Vest Oltenia acoperă domenii diverse precum inovarea/cercetarea, transferul tehnologic, creșterea competitivității IMM-urilor, digitalizarea în folosul cetățenilor, eficiența energetică, dezvoltarea urbană, mobilitatea și accesibilitatea, infrastructura verde și biodiversitatea,  infrastructura educațională, turism și patrimoniu cultural si dezvoltare teritoriala integrata.

 

Alocările menționate în cadrul Programului sunt indicative, acestea putând suferi modificări in urma procesului de negociere cu CE.

 

Până la data de 26 noiembrie 2021 se pot trimite observații la adresa de mail office@adroltenia.ro.

 

 

Sursa: ADR SV Oltenia

Tags: afaceri bani europeni consultanta finantare nerambursabila fonduri europene proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene