Consulting

Schema de ajutor HoReCa 20% – Primele decizii de aprobare au fost afișate în conturile solicitanților

În data de 16 noiembrie 2021, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a anunțat faptul că au fost transmise în cadrul programului HORECA primele decizii de acceptare de principiu la finanțare, cu o pro-rata de 100%.

 

S-a adus la cunoștință solicitanților faptul că în aceasta etapă contractul nu este disponibil la descărcare, iar aplicanții care nu sunt de acord cu suma aprobată în urma evaluării pot depune contestație în termen de 5 zile de la data notificării.

De asemenea, valoarea proratei poate suferi modificări, în urma finalizării etapei de soluționare a contestațiilor formulate la sumele aprobate.

 

Conform Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, deciziile finale însoțite de contractele de finanțare vor fi transmise după  finalizarea etapei de soluționare a contestațiilor formulate și  aplicarea celei de a doua prorate la contractare.

 

Reamintim că solicitanții vor primi 20% din pierderea suferită la cifra de afaceri pe anul 2020 comparativ cu cifra de afaceri pe anul 2019, pe codurile CAEN autorizate, în limita unui plafon de 1.800.000 de euro.

 

Sursa: MEAT

Tags: afaceri bani europeni business consultanta consulting covid-19 finantare nerambursabila fonduri europene fonduri nerambursabile granturi sprijin HORECA

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene