Consulting

START înscrieri Măsura 1- Microgranturi în valoare de 2000 de euro

Începând de astăzi, 25 octombrie 2021, ora 10:00, a început înscrierea propriu-zisă a sesiunii nr. 2 din cadrul Măsurii 1 “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” aferentă schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, cu completările și modificările ulterioare, prin care IMM-urile pot solicita microgranturi de capital de lucru în valoare de 2.000 de euro.

 

„Aplicanții care sunt deja înscriși în platforma informatică  vor putea utiliza aceste conturi în noua sesiune cu obligativitatea de a regenera, semna și reîncarca declarațiile și documentele actualizate” – a precizat  Ministerul Economiei.

 

Categoriile de solicitanți eligibili sunt următoarele:

  • Microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii (IMM) care nu dețin salariați la data de 31.12.2019
  • PFA, II, IF, ONG cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 1 din procedura de Implementare a Măsurii 1.
  • PFA/CMI, dacă au fost implicate în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19
  • Profesii liberale cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 1

 

 


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene