Consulting

Declarații făcute de Miniștrii Cristian Ghinea și Claudiu Năsui la finalul mandatului

Ieri, 7 septembrie 2021, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a prezentat bilanțul activității celor 8 luni de mandat. În urma aprobării PNRR și a absorbției pe Programele 2014-2020, se așteaptă să intre în România 3,9 miliarde de euro până la finalul acestui an.

„Ministerul acesta a căpătat proporția unui minister al reformelor, în ultimele luni, datorită PNRR. A fost o muncă fantastică pe care am făcut-o împreună cu toată echipa. Pe lângă acest obiectiv principal și pe care l-am dus la bun sfârșit, am avansat cu Programele Operaționale pentru următorii 7 ani și vor fi trimise în curând la Comisia Europeană”, a declarat ministrul Cristian Ghinea.

 

De asemenea, tot în data de 07 septembrie 2021, Claudiu Năsui a susținut o conferință de presă în cadrul căreia și-a prezentat și el bilanțul mandatului în calitate de ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Acesta a făcut o scurtă retrospectivă a activității desfășurate în calitate de ministru în cele 9 luni de mandat, Conform declarațiilor, fostul Ministru Claudiu Năsui a amintit de proiectele gestionate până în acest moment, cum ar fi reforma companiilor de stat, deblocarea și relansarea schemelor de ajutor de stat, precum și ”repararea și implementarea celei de despăgubire pentru industria HoReCa. Totodată, au fost menționate începerea plăților restante pentru programul Start Up Nation și măsurile întreprinse care țin de debirocratizare.”, se arată în comunicat.

 

 

 

Sursa: MEAT & MIPE


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene