Consulting

Modificări aduse Schemei de ajutor pentru Horeca, lansarea înscrierilor anunțată în scurt timp!

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a mai confirmat înca o data în data de 22.06.2021 lansarea în scurt timp a Schemei Horeca, prin care agentiile de turism, structurile de primire turistică, unitățile de alimentație și organizatorii de evenimente vor putea obține ajutoare de stat în valoare totală de până la 500 de milioane de euro.

 

De asemenea, în data 18 iunie 2021, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul pentru modificarea Procedurii de implementare a schemei instituite prin Ordonanța de Urgență nr. 224/2020, cu modificările și completările ulterioare.

 

Conform unui comunicat emis de MEAT, aplicația informatică va verifica automat istoricul autorizării codului CAEN.

”Ținând cont că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, împreună cu partenerii săi Serviciul de Telecomunicații Speciale și Oficiul Național al Registrului Comerțului au identificat soluția tehnică pentru verificarea automată a istoricului autorizării codului CAEN, lucru care vine în sprijinul aplicanților și conduce la debirocratizare în cadrul schemei, s-a modificat procedura de implementare a schemei instituite prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 224/2020, cu modificările și completările ulterioare, conform ordinului atașat, publicat în Monitorul Oficial al Romaniei, nr. 611/18.06.2021.”, se arată în comunicat.

Anterior, solicitanții erau nevoiți să încarce certificatul constatator cu istoric în aplicația pusă la dispoziție de MEAT.

 

 

 

Sursa: MEAT

Tags: consultanta finantare nerambursabila fonduri europene granturi HORECA schema ajutor sprijin financiar

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

AGENTIA DE CONSULTANTA PROVEST S.R.L
Municipiul Reșița, stradă Petru Maior nr 2, Spațiu administrativ nr 421, județul Caraș-Severin
CUI 41646670

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.