Consulting

Ministrul Culturii a anunțat dezbaterea publică a proiectului de OUG privind schemele de ajutor pentru reconversia economică a sectorului cultural

În data de 16 februarie 2021, Ministerul Culturii a anunțat organizarea unei întâlniri în cadrul căreia va fi supus în dezbatere publică următorul proiect de act normativ:  Proiectul de Ordonanţă de urgenţă privind instituirea unor scheme de ajutor de stat și de minimis pentru relansarea sectorului cultural.

Evenimentul, organizat la solicitarea Centrului Cultural Clujean, Fundației Gabriela Tudor, Insula 42 și MetruCub, va avea loc în data de 22 februarie 2021, începând cu orele 11:00, în cadrul unei ședințe online.

Ministerul Culturii recomandă înscrierea unui singur reprezentant din partea fiecărei entități, astfel încât să poată fi facilitat accesul cât mai multor organizații relevante pentru tematica dezbaterii. Participanții vor fi selectați în ordinea crescătoare a datei de transmitere a formularului de înscriere (conform centralizării generate de Google Forms), în limita a maximum 280 de participanți, asigurată de platforma online.

Conform anunțului făcut punlic, persoanele interesate să prezinte propunerea lor, în cadrul dezbaterii publice, vor avea la dispoziție cinci minute pentru prezentare. Acest interval a fost stabilit pentru a oferi unui număr cât mai mare de participanți posibilitatea de a-și exprima propunerile și sugestiile referitoare la proiectul de act normativ.

La această dezbatere sunt invitate să participe doar persoanele interesate de subiect, cu observații punctuale.

În vederea gestionării eficiente a dezbaterii publice în sistemul on-line, persoanele interesate pot să înscrie datele în formularul care poate fi accesat prin intermediul următorului link: https://forms.gle/gMCxt9G4tBXcyKj68, înscrierea va fi deschisă până pe data de 19 februarie, ora 12:00.

 

 

Sursa: Ministerul Culturii


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene