Consulting

S-a închis sesiunea de înscrieri pentru Granturile de Investiții

În data de 29 ianuarie 2021, ora 20:00, s-a închis sesiunea de înscrieri pentru ajutoarele de stat de câte 50.000 – 200.000 de euro din cadrul Măsurii 3 „Granturi pentru investiții acordate IMM-urilor” prin schema de ajutor de stat instituită prin OUG nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

 

Conform aplicației, au fost depuse 27.736 de de cereri

 

Conform datelor oficiale comunicate de Ministerul Economie, la data de 29 ianuarie 2021, ora 10.00, erau depuse 20.453 de cereri, cu o valoare totală a cererilor de aproape 12 miliarde de lei, adică peste 2,4 miliarde de euro, de aproximativ 5 ori bugetul disponibil de 550 de milioane de euro cu tot cu confinanțarea solicitanților.

 

Conform procedurii oficiale, aplicanții au obligația de a urmări adresa de email cu care s-au înregistrat în aplicația electronică cât și informațiile referitoare la program postate pe site-ul ministerului. Se pot solicita clarificări, aplicantului fiindu-i transmisă Scrisoare de solicitare clarificări în front office, în aplicația electronică. Clarificările solicitate se trimit la emitent în 3 zile lucratoare de la transmitere. Netransmiterea clarificărilor solicitate în termen conduce la respingerea proiectului.


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.