Consulting

Dezvoltarea infrastructurii de metrou

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene și Organismul Intermediar pentru Transport din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor sprijină dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor de transport, la nivel regional și local. Apelul vizează dezvoltarea infrastructurii de metrou și presupune: construirea de noi tronsoane, achiziția de material rulant modern, achiziția și instalarea de sisteme moderne de siguranță a circulației, modernizarea sistemelor de ventilație și a stațiilor de metrou.

 

Solicitant Eligibil:

  • Societatea Comercială de Transport cu Metroul București – METROREX S.A. va putea depune, conform noilor prevederi, proiecte alături de Autoritățile Publice Locale aferente sectoarelor Municipiului București.

 

Obiectiv:

  • Prin implementarea acestui tip de proiecte, traficul se va fluidiza în regiunea București-Ilfov, calitatea aerului va fi îmbunătățită, iar călătorii vor beneficia de un plus de confort, eficiență și siguranță.

 

Depunere proiecte:

  • Înscierea se face până la data de 31.12.2022

 

 

 

Sursa: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.