Consulting

Declarații făcute de noul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea

Noul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, o data cu preluarea mandatului de ministru  în prezența secretarilor de stat Carmen Moraru și Liliana Anghel a făcut si câteva decalații, respectiv:

”Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) se va orienta pe exact ceea ce-i spune numele: investiții și proiecte pentru România. Urmează o primăvară în care începe implementarea tuturor regulamentelor europene recent adoptate. Urmează o primăvară care va așeza dezvoltarea României până în 2029. Niciodată nu a existat o asemenea conjuncție de fonduri: închidem exercițiul financiar 2014 – 2020 (cu plăți până în 2023), deschidem exercițiul financiar 2021 – 2027 și avem de lansat Planul Național de Reforme și Reziliență. Toate astea în același timp. Este enorm de muncă, mă bazez pe colegii mei din Minister și din Guvern pentru a pune pe roate ceea ce am numit „potențialul” pentru decada astrală a dezvoltare a României”.

 

„Am transmis un mesaj tuturor colegilor mei din Minister în care i-am îndemnat să fim îndrăzneți și să avem curajul de a ne imagina România lui 2030 ca pe o țară ca afară.”, a adăugat ministrul MIPE.

 

 

Sursa: MFE

 


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.