Consulting

MĂSURA 3: GRANTURI DE INVESTITII – POT APLICA SI FIRME CU PUNCTAJ MAI MIC!

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Domnul Liviu Rogojinaru, a transmis în cadrul evenimentului de lansare a celei de-a 18-a ediții a „Cartei Albe a IMM-urilor din România”, faptul ca pot sa aplica pentru MASURA 3 – Granturi de Investiții și firme cu punctaj mai mic.

 

”La Măsura 3 am dat drumul, este deschisă până pe 29 ianuarie 2021. Oamenii să nu se grăbească, ci să-și facă proiectele corect. E important să vorbească cu o firmă de consultanță care știe să facă genul acesta de proiecte. Chiar dacă firma este la 85-90 de puncte, puneți pe oameni să aplice. Dacă vom primi bani de la Comisia Europeană, vrem să continuăm acest program și atunci normal că vor intra în continuare și ceilalți” – a declarat, miercuri, secretarul de stat Liviu Rogojinaru.

Reaminim ca pe data de 3 decembrie 2020, începând cu ora 10:00, s-a dat startul sesiunii de înscrieri pentru ajutoarele de stat de câte 50.000 – 200.000 de euro din cadrul Măsurii 3 „Granturi pentru investiții acordate IMM-urilor” prin schema de ajutor de stat instituită prin OUG nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

La momentul actual s-au înscris aproximativ 3.250 de companii în cadrul Măsurii 3.

 

 

Sursa: Pagina Facebook,  Mediul de Afaceri – Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri

 

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consultanta consulting finantare nerambursabila fonduri europene funds granturi granturi investitii investitii masura 3 proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.