Consulting

MEEEMA: Verificări administrative și de eligibilitate pentru microgranturi și granturi pentru capitalul de lucru!

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a anunțat în data de 12 noiembrie 2020, prin intermediului plaftormei destinate celor trei măsuri, granturi.imm.gov.ro, faptul că au început verificările administrative și de eligibilitate pentru măsurile 1 – microgranturi și 2 – granturi pentru capital de lucru și au fost introduse două noi funcționalități în sistem, respectiv: Contestații și Clarificări.

 

În conturile aplicanților celor 2 măsuri se regăsește următorul anunț:

 

„Având în vedere că pentru măsurile 1 și 2 au început verificările administrative și de eligibilitate, începând de astăzi, 12.11.2020, sunt disponibile funcționalitățile de răspuns la eventualele clarificări, precum și depunerea contestațiilor, în cazul în care nu veți fi de acord cu decizia primită.

 

Răspunsurile la cererile de clarificare, precum și contestațiile, se vor transmite numai prin intermediul aplicației electronice de înscriere”.

 

„Săptămâna aceasta, la măsura 1 am început evaluarea, vom face plățile către agențiile de IMM-uri și apoi agențiile de IMM-uri către bănci, în așa fel încât eu sper că în decurs de o săptămână – 10 zile, banii să ajungă, pe măsura 1, în contul primilor antreprenori. La fel, începem săptămâna viitoare cu plăți către agenții pentru măsura 2. Vreau ca luna aceasta, pe măsura 1 și măsura 2 să ajungă banii în conturile antreprenorilor”, a declarat Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Domnul Virgil Popescu pentru postul de televiziune B1TV, in data de 12 noiembrie 2020.

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consulntanta consulting fonduri europene funds. finantare nerambursabila granturi granturi capital de lucru investitii microgranturi proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.