Consulting

MĂSURA 3: Granturi pentru investiții, lansare la începutul lunii decembrie și perioadă de depunere de cel puțin 30 de zile!

Granturile pentru investiții, cea de-a treia măsura din pachetul de sprijin pentru mediul de afaceri instituit prin OUG 130/2020, ar urma să se lanseze la începutul lunii decembrie, a declarat ieri, 10 noiembrie 2020, secretarul de stat în MEEMA, Liviu Rogojinaru: „Lansarea va fi la începutul lunii decembrie sau cât mai repede posibil. Legat de durată, depunerea va fi deschisă cel puțin o lună de zile, am făcut notificare la Ministerul Fondurilor Europene să ne dea voie să o ținem deschisă până la 31 martie”.

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș a precizat, că se va aplica grila din POUG 130/2020, modificată prin OUG 174/2020.

Măsura 3 – Granturi de investiții de 50.000-200.000 euro, pe baza unui plan de afaceri. Cel de-al treilea program în valoare totală de 550 milioane euro (415,87 milioane euro fonduri europene, 62,38 milioane euro – de la bugetul de stat și 71,74 milioane euro – contribuția beneficiarilor).

 

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consulntanta consulting fonduri europene funds. finantare nerambursabila granturi investitii proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.