Consulting

Ministrul Economiei anunță lansarea ediției a patra START-UP NATION 2024

Ministrul Economiei, Radu Oprea, a anunțat in urma unor declaratii de presă, lansărea editiei a patra a programului de finanțare Start-Up Nation în 2024, însă cu o abordare diferită: intenționează să acceseze fonduri europene în locul fondurilor de la bugetul de stat. Cu peste 400 de milioane de euro disponibili în acest sens, această schimbare ar putea aduce o dimensiune nouă și oportunități sporite pentru antreprenorii și startup-urile din România.

Ministrul Oprea evidențiază colaborarea cu ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, domnul Câciu, și echipa sa pentru identificarea acestor fonduri europene. În plus, el subliniază că se lucrează în prezent pentru a face posibilă implementarea acestui plan.

De asemenea, menționează că vor propune și noi elemente pentru această ediție a programului și subliniază dorința de a se concentra pe inovare. Acest lucru ar putea indica o orientare către sectoare și tehnologii emergente, în vederea stimulării creșterii economice bazate pe inovație și tehnologie.

Este important să observăm cum se va dezvolta această inițiativă și cum va afecta pe termen lung ecosistemul de startup-uri din România, dar și cum va contribui la stimularea inovației și antreprenoriatului în țară.

 

Tags: afaceri ajutor financiar bani europeni consultanta finantare nerambursabila finantari fonduri fonduri europene fonduri nerambursabile proiecte europene sprijin financiar start up nation 2024 start-up start-up nation

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene