Consulting

GRANTURI IMM 2023 – Două noi linii de finanțare destinate IMM

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat joi, 27.04.2023. 2 linii de finanțare destinate IMM, prin Programul Tranziție Justă.

  • Acțiunea Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului – Proiecte cu finanțare nerambursabilă mai mică de 2 milioane euro în județele Gorj, Hunedoara, Dolj, Galați, Prahova și Mureș. Acest apel va avea o alocare de 330 milioane de euro.
  • Acțiunea Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului – Proiecte cu finanțare nerambursabilă între 2-5 milioane euroîn județele Gorj, Hunedoara, Dolj, Galați, Prahova și Mureș.

Prin intermediul Programului Tranziție Justă se urmărește atenuarea efectelor negative în plan social și economic, ca urmare a reducerii și închiderii unor activități industriale poluante.  Bugetul alocat acestui apel va fi în valoare de aproximativ 290 milioane euro.

 

Sursa: MIPE.

 

Tags: consultanta consulting finantare nerambursabila finantari fonduri fonduri europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.