Consulting

ROTSA lansează Startup Reaktor, o platformă de incubare adresată start-up-urilor de tehnologie din Europa Centrală și de Est!

Romanian Tech Startups Association (ROTSA), în parteneriat cu acceleratorul Techcelerator și platforma de investiții Rōnin, anunță lansarea Startup Reaktor, o platformă de incubare adresată start-up-urilor de tehnologie din Europa Centrală și de Est.

Fondatorii își propun ca, în următorii trei ani, să identifice aproximativ 200 de start-up-uri pe care să le dezvolte prin programe de educație antreprenorială și oferirea accesului la investitori, acceleratoare, universități și instituții media din regiune.

“Prin această platformă, care unora le poate semăna cu un program extern de MBA, vrem ca antreprenorii să-şi dea seama dacă soluţia lor este una pentru care există cerere, să treacă prin întrebările pe care trebuie să şi le pună un fondator şi mai ales să experimenteze toate situaţiile pe care le-ar putea întâmpina în business”, a declarat Tudor Pasc, director al programelor de incubare dezvoltate de ROTSA.

Startup Reaktor se adresează tuturor echipelor sau start-up-urilor aflate la început de drum, din Europa Centrală și de Est, indiferent dacă au ajuns sau nu în etapa de MVP (Minimum Viable Product).

 

Tags: platforma rotsa start-up

D R

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene