Consulting

A fost deschis apelul de proiecte pentru investiții inovative în microelectronică

Conform unui anunț transmis de Ministerul Economiei a fost deschis apelul de preselecție pentru întreprinderile, companiile și centrele universitare interesate să aplice pentru accesarea fondurilor de 500 milioane euro pentru dezvoltarea microelectronicii în România prin PNRR, a fost de asemenea publicată metodologia finală și documentele care trebuie să însoțească aplicațiile potențialilor participanți la Proiectul Important de Interes Comun European în Microelectronică și Tehnologia Comunicațiilor IPCEI ME-CT.

 

Proiectul se adresează atât întreprinderilor mari, IMM-urilor și întreprinderi nou-înființate, care pot fi participanți direcți /indirecți, cât și organizațiilor de cercetare (institute de cercetare, universități),  care pot fi doar participanți indirecți. Toți aplicanții trebuie sa facă parte din lanțul valoric al microelectronicii, de la cercetare la materii prime, procesare, reciclare.

 

Aplicațiile participanților se vor transmise și completate integral în limba engleză, depunerile se pot face în perioada 17 ianuarie – 07 februarie 2022 ora 10:00, către Ministerul Economiei, la adresa de e-mail: politici_industriale@economie.gov.ro.

 

 

Sursa: Ministerul Economiei

Tags: afaceri bani europeni consultanta finantare nerambursabila fonduri europene fonduri nerambursabile proiecte europene

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020-2021 © Toate drepturile rezervate – PROVEST Fonduri Europene