Consulting

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, anunță simplificararea aplicației pentru accesarea fondurilor europene – MySMIS

Conform unei postări publicate pe pagina de Facebook în data de 11.05.2021, Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunțat simplificarea şi îmbunătăţirea platformei MySmis, aplicaţia aferentă depunerii proiectelor europene.

 

Potrivit ministrului Ghinea, priorităţile de simplificare sunt următoarele:

  • Afişarea de statistici publice pentru fiecare apel – oricine va putea vedea în orice moment câte proiecte au fost depuse pentru apelul respectiv şi câte schiţe de proiecte sunt în lucru.
  • Eliminarea completării în MySMIS a informaţiilor din CV – CV-urile vor fi încărcate în aplicaţie o singură dată, într-un format PDF standardizat, însoţit de documente justificative privind studiile şi experienţa expertului, raportat la poziţia vizată în proiect.
  • Actualizarea codurilor COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania) – în prezent, în sistemul MySMIS nu sunt înregistrate o serie de ocupaţii apărute în ultimii ani, astfel că nu există o coerenţă între Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor şi aplicaţia MySMIS pe componenta de Resurse Umane.
  • Posibilitatea de încărcare multiplă – Una dintre opţiunile cele mai cerute de utilizatori. Aceştia vor avea posibilitatea de a încărca în aplicaţie mai multe documente, în limita de 50 de MB, concomitent, şi nu câte unul, aşa cum funcţiona aplicaţia până acum.
  • Introducerea sau îmbunătăţirea opţiunilor de filtrare, sortare şi căutare în interiorul aplicaţiei – printre soluţii: afişarea comunicărilor – primite şi trimise – în ordine cronologică, posibilitatea sortării achiziţiilor după partener, titlu, descriere, cod CPV, tip contract etc, astfel încât beneficiarii să identifice mai uşor dosarele de achiziţii de care au nevoie.

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.