Consulting

Vor începe înscrierile pentru Programul Electric Up!

 

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a anunțat în data de 27 noiembrie 2020  că înscrierile pentru IMM-urile și operatorii economici din domeniul HoReCa, in cadrul Programului Electric Up vor incepe  începând cu data de 4 decembrie 2020, ora 10:00.

Formularul de înscriere va fi activ pentru o perioadă de 60 de zile.

Sesiunea de depunere a proiectelor se va desfășura timp de minimum 2 luni (60 de zile), ulterior demarării sesiunii de înscriere.

 

Obiectiv:

  • Obiectul programului îl reprezintă finanţarea intreprinderilor mici și mijlocii și a operatorilor economici din domeniul HoReCa pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice cu o putere cuprinsă între 27 kWp-100 kWp, sisteme care folosesc sursele regenerabile de energie, nepoluante, precum și cel puțin o staţie de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, cu minim două puncte de încărcare.
  • Avantajele majore ale automobilului electric sunt consumul redus, poluare aproape de zero în afara producției, eficiență/randament foarte mare, accelerare instantă, zgomot foarte redus, întreținere ușoară. Specialiştii spun că astfel de sisteme au o durată de viaţă de până la 25 de ani, iar investiţia aduce economii mari pe termen lung.

Buget:

  • Finanţarea nerambursabilă se acordă în cuantum de maxim 100.000 de euro, iar la solicitarea beneficiarului se poate acorda un avans de până la 30% din totalul cheltuielilor eligibile aprobate.

 

 

 

Sursa: Facebook MEEMA

 

Tags: afaceri bani europeni business consiliere consultanta consulting electric-up fonduri europene funds. finantare nerambursabila granturi investitii panouri fotovoltaice proiecte europene vehicule electrice

Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.