page contents
Consulting

10 Idei de afaceri pentru tineri antreprenori

  1. Software online

Tineri antreprenori pasionați de software pot dezvolta un soft-uri online, care sa pot fi utilizate contra cost. De la software-uri de facturare, editări foto/video, până la aplicații mobile. Poți fi un dezvoltator software pe cont propriu, elaborând programe conform specificațiilor clienților.

 

2.Webdesign

O companie care oferă servicii de identitate și webdesign necesită foarte puține resurse, calitatea serviciilor bazându-se pe experiența în domeniu. Website-ul reprezintă un element foarte important pentru orice afacere, acesta având un rol foarte important în atragera de noi clienți, astfel tot mai multe companii apelează la servicii de grafică și webdesign.

 

  1. Atelier de croitorie

Atelierele de croitorie pot fi dezvoltate cu ușurință, având un minim necesar de cunoștințe, sau chiar în urma unor calificări profesionale. Astfel de ateliere sunt căutate pentru modificări și retușuri cât și pentru realizarea de articole unicat sau chiar lenjerii de pat, perdele, etc. Cu resurse minime, se poate da startul unei afaceri profitabile.

 

  1. Atelier de tâmplărie

Atelierele de tâmplărie, în care sunt realizate obiecte de mobilier este un exemplu perfect de afacere, produsele oferite fiind de căutate toată lumea. Mobilier precum scaune, mese, biblioteci, dulapuri si orice alte obiecte de mobilier –  sunt categorii de produse care se pot realiza si comercializa ușor, principalul avantaj  fiind personalizarea si adaptarea in funcție nevoile clientului.

 

  1. Atelier auto

Un exemplu de servicii de care este nevoie la orice pas, fiind o idee și foarte profitabilă, orice șofer având nevoie de mici reparații din când în când.

Pentru a deschide un atelier auto este nevoie de un imobil special conceput pentru asta, suficient de spațios pentru mai multe mașini, mai este nevoie de personal (cel putin 2 mecanici) și de asemenea de instrumente pentru repararea mașinilor.

 

  1. Afacerile cu produse handmade/homemade

Se spune că dacă îți place ceea ce faci, nu simți că muncești. Dacă sunteți pasionați si vă place să realizați multe obiecte sau produse handmade de folos în orice gospodărie, poate ar trebui să vă gândiți și la o mică afacere, aceste produse fiind apreciate și la mare căutare.

 

  1. Microferma

Afacerile din domeniul agriculturii, chiar și cele mici, au devenit tot mai căutate chiar și de tineri, pentru că din ce în ce mai multe persoane pun preț pe alimentație și stil de viață sanatos, local si din surse sigure. Poate ca pare complicat sa pui bazele unei ferme chiar si de mici dimensiuni, insa, cu un plan si unelte destepte, rezultatele pot fi impresionante, cu efort minim.

 

  1. Servicii de curătenie

Serviciile de curățenie, fie pentru clădiri de birouri, fie pentru locuințe, sunt foarte căutate în ultimii ani, mai ales în marile orașe. Se poate porni de la investiții minime – echipamente de curațenie și bineînteles personal. Pentru ca si in acest domeniu lucrurile au evoluat, acum putem avea incredere ca vom beneficia de curatenie impecabila, si asta datorita firmelor care ofera servicii profesionale de curatenie.

 

  1. Servicii de organizare evenimente

Cele mai căutate servicii sunt fără îndoială, serviciile de organizare evenimente, de la nunți, botezurilor până la evenimente de tip business. Dacă ești o persoană organizată dar plină de viață și îți plac evenimentele, aceasta este o idee de afacere care ți se potrivește extrem de bine. Te vei simți minunat să aduci fericire în sufletele clienților tăi iar fiecare contract de succes îți va aduce notorietate și vei primi recomandări din rândul clienților anteriori.

 

 


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

AGENTIA DE CONSULTANTA PROVEST S.R.L
Municipiul Reșița, stradă Petru Maior nr 2, Spațiu administrativ nr 421, județul Caraș-Severin
CUI 41646670

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.