page contents
Consulting

APIA: Stadiul Campaniei de primire a Cererii Unice de Plată în anul 2021

 

În data de 22 aprilie 2021, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a informat stadiul actualizat al Cererilor Unice de Plată în anul 2021, un număr de 550.655 cereri a fost înregistrat, pentru o suprafață de 3.793.501,08 ha.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește solicitanților că, în conformitate cu prevederile OMADR nr. 46/01.03.2021 privind aprobarea formularului-tip al cererii unice de plată pentru anul 2021, Campania se va încheia la data de 17 mai 2021.

Fermierii au posibilitatea de a depune cererea prin mijloace electronice fără a fi nevoiți să se prezinte la Centrele judeţene/locale APIA şi/sau Centrul Municipiului Bucureşt, procedură adoptată în contextul pandemiei Covid 19.

Solicitanții vor completa o singură Cerere Unică de Plată. chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărțile și listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul Agenției: www.apia.org.ro.

Ca în fiecare an APIA este alături de fermieri pe tot parcursul Campaniei și acordă tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea fondurilor europene și de la bugetul de stat.

 

 

 

 

Sursa: APIA


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

AGENTIA DE CONSULTANTA PROVEST S.R.L
Municipiul Reșița, stradă Petru Maior nr 2, Spațiu administrativ nr 421, județul Caraș-Severin
CUI 41646670

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.