page contents
Consulting

Programul privind Digitalizarea IMM-urilor din România este în pregătire

Conform unui anunț transmis în data de 14 aprilie 2021 de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est, Apelul de proiecte Digitalizarea IMM, care va fi lansat conform Schemei de ajutor de minimis aprobată prin Ordinul comun al nr. 1.486/4.255/2020 al Ministrului Fondurilor Europene și al Președintelui Autorității pentru Digitalizarea României în cadrul PROGRAMULUI OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014 2020, este în pregătire.

Acesta va fi lansat de către Agențiile pentru Dezvoltare Regională, în calitate de Subadministratori de Schemă, la nivelul fiecărei Regiuni, după ce va fi asigurată, de către Autoritatea de Management, finanțarea activităților specifice ce trebuie desfășurate de către ADR-uri, pentru gestionarea Schemei.

 

De asemenea, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est, informează că apelul va fi lansat cu o lună înainte de deschiderea sesiunii de depunere, timp suficient pentru pregătirea de către solicitanți a proiectelor, care vor cuprinde, în principiu, următoarele elemente:

  • prezentarea solicitantului și a activității sale curente
  • descrierea investiției propuse și a modului în care aceasta va contribui la creșterea gradului de digitalizare
  • bugetarea investiției și planificarea achizițiilor

 

Noutățile care vor apărea în legătură cu Schema de ajutor de minimis și Apelul de proiecte ce va fi lansat, vor fi făcute publice pe website-urile instituțiilor implicate, inclusiv al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord‑Est, de îndată ce vor fi disponibile

 

Reamintim ca Schema de ajutor de minimis Digitalizarea IMM-urilor în cadrul axei prioritare 2, prioritatea de investiție 2b – Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, acțiunea 2.2.2 „Digitalizarea IMM-urilor“ din cadrul Programului operațional Competitivitate 2014-2020, a fost aprobată la data de 08 Decembrie 2020, fiind ulterior publicată în monitorul oficial la data de 22 Decembrie 2020.

 

 

 

Sursa: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est


Leave A Comment

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați 

www.fonduri-ue.ro

Contact Us

AGENTIA DE CONSULTANTA PROVEST S.R.L
Municipiul Reșița, stradă Petru Maior nr 2, Spațiu administrativ nr 421, județul Caraș-Severin
CUI 41646670

2020 © Toate drepturile rezervate – PRO VEST Fonduri Europene

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.